Home » Geen categorie » Nieuws juni 2021

Nieuws juni 2021

Ik opende het venster en mijn hart
De zon vulde de kamer en liefde vulde mijn hart

Parasol staat uit!
Loungebank voorzien van kussens.
Tuin in prachtige kleuren… mooi te zijn!

Hier kan het niet aan liggen!
Stil zitten, niets doen, kijken, luisteren, voelen en gewoon zijn…iets wat niet vanzelfsprekend is voor mij. Ik mag er bewust van zijn, en er gehoor aan geven. Geen uitvluchten bedenken, van nog even dit of nog even dat.

Wanneer ik eindelijk zover ben dat ik in die prachtige tuin ga zitten, zie ik hoe fantastisch de natuur is. Bijvoorbeeld de hommels die hard werken om nectar te verzamelen. Dan komt er een intense rust en vredigheid in mij.

Terugblikken
Zo terugblikkend op het laatste halfjaar kan ik gerust zeggen dat ik een mooi werkseizoen heb gehad. Velen wisten de weg te vinden naar de praktijk. Nieuwe mensen heb ik mogen ontmoeten, en veel lief en leed heb ik mogen horen.

Het is me telkens weer gelukt om ruimte te vinden in de volle agenda om mensen op korte termijn te plaatsen.

Dankbaarheid overvalt mij wanneer ik mensen blij en positief hun stappen zie nemen in het leven.Dankbaarheid overvalt me wanneer ik de mooie, lieve recensies lees.

Dit prachtige beroep om mensen verder te helpen in het leven, wanneer ze het zelf niet meer weten of welke kant ze op moeten, dit werk past bij mij en vervult mij van dankbaarheid. Iets mogen en kunnen doen voor de mensheid hier op aarde.

Vakantie
Over een paar weken dan ga ik er even tussenuit. Heerlijk om weg te zijn en mijn eigen batterij weer op te laden.

Ik ben op vakantie vanaf 6 juli tot 1 augustus 2021.
Je kunt per mail, whatsapp of voicemail altijd een bericht achter laten en ik neem contact met je op.

Ik wens al mijn lezers een fijne vakantie toe!


Themadag Body & Mind Language en Enneagram 
Nieuw!
Deze themadag is gebaseerd op de filosofie van Gurdjieff.

Speciaal voor mijn collega’s en andere geïnteresseerden is deze themadag een fantastisch ontdekking om het enneagram op een ander en dieper niveau te mogen ervaren. Niet vanuit het cognitieve deel door kennisoverdracht, maar door de informatie te halen uit onze grootste informatiebron: het lichaam. Dit zet aan tot zelfbewustzijn en ontwikkeling.

Dat BML (Body and Mind Language) en Enneagram een goede combinatie zijn, lijkt misschien niet voor de hand liggend. Toch is het dat wel!

“Ken u zelfe” zei Gurdjeff. Hij zei dat je het enneagram zelf moet ervaren door middel van lichaamsoefeningen.

Gurdjieff zei dat wij slechts enkele bewegingen gebruiken en meer bewegingen mogen ontwikkelen. Bewegingen zijn namelijk gekoppeld aan gedachten. Als je bewegingspatronen uitbreidt, wordt ook het denkvermogen uitgebreid.

Blijf mij volgen of geef je alvast vrijblijvend op voor deze nieuwe fantastische themadag BML en Enneagram.


Persoonlijke groeimap
De persoonlijke groeimap staat vol met opdrachten, inzichten, theorie, gedichten, enzovoort. De  cliënten nemen de groeimap mee naar huis, waardoor ze ook thuis aan de slag kunnen met bewustwording. Wil jij ook een persoonlijk ontwikkeltraject volgen? Bel of mail mij gerust.

Klik hier voor de video!


Nieuwe folder 
Wil je de hele folder zien laat het maar horen dan stuur ik het naar je toe.


In de planning voor 2021-2022

  • Themadag BML en het Enneagram. Volgens de filosofie van Gurdjieff. Je hoeft niets te weten van zowel het enneagram als Body en Mind Language. We gaan ontdekken en ervaren wat ons lichaam ons te vertellen heeft.
  • Driedaagse training Enneagram & BML. Inzicht krijgen in het gedrag van jezelf en anderen. Vernieuwend, leerzaam en afwisselend.
  • Tweedaagse training: “het Fundament”
    Werken aan een stevig wortelgestel!
  • Themadag: “Communiceren vanuit gelijkwaardigheid” hoe doe je dit?
    (hoofd, hart en buik)
  • Enneagram opleiding september 2021 in samenwerking met het Enneagram College,

Ben je geïnteresseerd? Bel of mail mij gerust voor meer informatie of opgave.


Zeker weten!
Mijn kwaliteiten als therapeut, coach en trainer wil ik graag  blijven inzetten om andere mensen te begeleiden met vraagstukken van het leven waar je soms alleen niet uitkomt.
Mijn missie is om mensen te begeleiden die openstaan voor groei en ontwikkeling van persoonlijkheid en gedrag met behulp van het enneagram en BML (body en mind language). De inzichten zorgen ervoor dat je sturing kunt geven aan je gedrag (persoonlijk leiderschap).


Vergoeding consulten!

Ook in 2021 worden mijn consulten deels vergoed door de zorgverzekeraars. Mijn consulten vallen onder de alternatieve zorg. Wanneer je gebruik wil maken van mijn diensten en consulten kijk dan op mijn website:https://www.herniz.nl/info-particulier/.
Bel of mail mij gerust voor een intakegesprek.


Aanmelding voor de trainingen in 2021 is vrijblijvend.

Interesse? Bel, mail of geef je op via de website. 
mail@herniz.nl |https://www.herniz.nl  06-15023346 

Locatie workshops en individuele coaching/therapie:
Centrum voor zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling

Blekerijweg 3,

IJsselmuiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *