Home » Ervaringen

Sascha

Afgelopen september 2014 heb ik meegedaan aan  Mindyourbody – Uit je hoofd en in je lijf!. Deze workshop was aangeraden door een enthousiaste vriendin die de workshop zelfs twee keer heeft gedaan. Het zou beslist iets met me doen, zei ze. De afgelopen tijd was er thuis het nodige gebeurd waardoor ik  niet zo lekker in mijn vel zat. Dus… Lees verder “Sascha”

Wilma

‘Heerlijk, om in relaxte sfeer met een groep meiden na te denken over wie je bent en hoe je in elkaar zit! Het enneagram heeft mij inzicht gegeven in waarden en overtuigingen die ik bij me draag, waardoor ik doe wat doe. Door deze avonden heb ik zicht gekregen op ontwikkelpunten van mezelf en voel ik me positief gemotiveerd om… Lees verder “Wilma”

Angela

De weg naar vrijheid binnen de EIK opleiding enneagram college. Ieder mens raad ik aan om de weg naar vrijheid een keer met Herniz te bewandelen. Die weg kan je herstel bevorderen maar ook preventief werken zodat je gezond blijft. Wij denken misschien dat wij innerlijk vrij zijn, maar is dat wel zo? Ik heb me laten verrassen en wist… Lees verder “Angela”

Jolanda

Een klein veilig groepje deze keer en dat kwam goed uit want dat had ik nodig. Nog ben ik verbaasd over de vele ervaringen, belevenissen en inzichten die deze 7 avonden me hebben opgeleverd. Ik had het gevoel dat het soms te snel voor me ging, maar nu weken later, komen er soms ineens oefeningen bovendrijven die me dan weer… Lees verder “Jolanda”

Hannie

Ik heb Herniz leren kennen tijdens een workshop die elders gegeven werd. Zij was een van de trainers daar. Het klikte direct. Herniz heeft een zeer warme, begripvolle persoonlijkheid. Ik was zoekende; zat in een moeilijke periode. Was net beide ouders verloren, waar ik elf jaar lang mantelzorger voor was geweest. Altijd onrustig, druk, niet stil kunnen zitten, altijd bezig voor… Lees verder “Hannie”