Home » Ervaringen

William

Ik loop al enkele jaren bij de fysio na een ernstige ziekte waardoor ik fysiek een flinke jas heb uitgedaan. Alleen behandelingen daar leverden niet het gewenste resultaat op. De fysio gaf me de tip met jou (Herniz) contact op te nemen, wat ik ook vrij snel gedaan heb. De gesprekken bij jou heb ik als zeer prettig ervaren. Ik… Lees verder “William”

Wilma

‘Heerlijk, om in relaxte sfeer met een groep meiden na te denken over wie je bent en hoe je in elkaar zit! Het enneagram heeft mij inzicht gegeven in waarden en overtuigingen die ik bij me draag, waardoor ik doe wat doe. Door deze avonden heb ik zicht gekregen op ontwikkelpunten van mezelf en voel ik me positief gemotiveerd om… Lees verder “Wilma”

Petra

Ik ben een paar jaar geleden begonnen bij Herniz met de vraag om mij te coachen zodat ik weer lekkerder in mijn vel kon zitten op mijn werk. Ik had namelijk al meerdere keren een burn-out gehad en wilde echt leren hoe ik hier beter mee om kon gaan.  Ik was eerst best benieuwd of het wel diep genoeg zou… Lees verder “Petra”

Ilona

‘ In een moeilijke periode in mijn leven ben ik via een collega bij Herniz terecht gekomen. Herniz heeft mij op dat moment een veilige haven geboden waar ik al mijn twijfel, onzekerheden en zorg kon delen. Met haar doortastendheid, betrokkenheid, fijne persoonlijkheid en vele kennis heeft ze mij geleid in de gesprekken waarbij ik mooie inzichten heb mogen krijgen.… Lees verder “Ilona”

Angela

De weg naar vrijheid binnen de EIK opleiding enneagram college. Ieder mens raad ik aan om de weg naar vrijheid een keer met Herniz te bewandelen. Die weg kan je herstel bevorderen maar ook preventief werken zodat je gezond blijft. Wij denken misschien dat wij innerlijk vrij zijn, maar is dat wel zo? Ik heb me laten verrassen en wist… Lees verder “Angela”

Hannie

Ik heb Herniz leren kennen tijdens een workshop die elders gegeven werd. Zij was een van de trainers daar. Het klikte direct. Herniz heeft een zeer warme, begripvolle persoonlijkheid. Ik was zoekende; zat in een moeilijke periode. Was net beide ouders verloren, waar ik elf jaar lang mantelzorger voor was geweest. Altijd onrustig, druk, niet stil kunnen zitten, altijd bezig voor… Lees verder “Hannie”