Home » Werkwijze » Procesmodel

Het procesmodel is een ingenieus systeem waarmee ieder proces duidelijk in beeld kan worden gebracht. Het procesmodel is altijd en overal te gebruiken om inzicht te krijgen in de volgende stap die er binnen een proces moet worden gezet. Dit beperkt zich niet alleen tot bedrijfsmatige processen. Alles wat je ziet is (een (deel van) een proces. Het leven is één groot proces dat bestaat uit veel sub-processen.

In mijn praktijk gebruik ik dit model voor alle hulpvragen. Dit kunnen relatieproblemen en/of fysieke en emotionele klachten zijn. Maar ook op zakelijk gebied zoals stagnaties binnen bedrijven en organisaties. Het procesmodel geeft waardevolle inzichten wanneer processen stagneren en wanneer processen elkaar tegenwerken. Wanneer je inzicht krijgt in de verschillende stappen waaruit processen bestaan, kun je ontdekken waardoor een proces stagneert en wat je kunt doen om verder te komen. Het procesmodel is een geweldige methode om de  hulpvraag van de cliënt helder te krijgen. Door coaching op het procesmodel begeleid ik u door de processtappen. Zo krijgt u nuttige informatie waarmee u verder kunt. Daarnaast geef ik u handvatten en/of opdrachten om zelf uit te werken. De beweging die dit teweeg brengt geeft inzicht in uw eigen ontwikkeling, stagnatie en vooruitgang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Workshop en training

KOERSBEPALING!
Met het enneagram als kompas.

Vaar jij je eigen koers?

Deze workshop betekent op een plezierige manier werken aan jezelf en met anderen.
Het bewust worden van je denken, voelen en handelen. En van hieruit JOUW koers bepalen.

Ik laat je kennis maken met het gebruik van het Enneagram als KOMPAS.
De grote kracht van het enneagram is de directe toepasbaarheid. Het enneagram laat onze motivatie en gedrag zien. Zo krijg je inzicht in onbewuste motivatie’s en drijfveren, waardoor je in relatie met jezelf en anderen beter kunt functioneren. Tijdens deze workshop maken we ook gebruik van andere technieken zoals: MINDYOURBODY (lichaamswerk), Mindfulness, NLP, Innerlijk kind, NEI, Emotionele psychologie.
Ik werk vanuit een sfeer waarin veiligheid en verbinding prioriteit heeft. Hier ligt een kracht van mij om dit samen met u te doen. Zodat u in veiligheid en verbinding bewustwording en ontwikkeling tot stand kunt brengen.

Deze workshop geeft je inzicht wat je zelf werkelijk wil.Wat je dromen, wensen en verlangens zijn. Waar je tegen aan loopt, hoe je verder kunt komen en hoe je je doelen kunt bereiken. En vooral wat je daar voor moet doen of laten. Welke koers jij uit eindelijk wilt varen!

Vaar jij je eigen koers?
Wanneer u geïnteresseerd bent in deze workshop bel of mail gerust.