Home » Wie ben ik?

HERNIZ BRINK (1965)

Persoonlijkheidscoach, therapeut en trainer voor gedragsontwikkeling, groei en balans.
Psychosociaal therapeut die naar je luistert en ondersteunt.

Verbindend en doortastend van hart tot hart

Ik ben geboren en getogen in een ondernemersgezin en heb 25 jaar mogen ondernemen binnen ons familiebedrijf. Het is voor mij van enorme waarde geweest om alle facetten binnen de retail en het familiesysteem te mogen ervaren. Dit is vormend geweest voor wie ik nu ben als mens.

Naast het runnen van een onderneming heeft het menselijke gedrag me al mijn hele leven geboeid. Ik ben nieuwsgierig naar het hoe en waarom van ons gedrag. In 2009 heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik mijn eigen praktijk gestart voor coaching en trainingen. Hiervoor heb ik diverse geaccrediteerde en gecertificeerde opleidingen gevolgd bij verschillende instituten.

Mijn vakgebied verandert voortdurend en ik vind het belangrijk om mijzelf scherp te houden en te blijven ontwikkelen. Alles wat met ontwikkeling en groei te maken heeft heeft mijn aandacht. De natuur gebruik ik hiervoor graag als metafoor.

Ik heb mij ontwikkeld tot Enneagram-coach, Body en mind language-coach en Hypnotherapeut. Ook ben ik gecertificeerd als docent om andere coaches en therapeuten op te leiden tot Enneagram en Body en Mind Language coach.

Mijn kennis en ervaring wil ik graag delen met mensen en organisaties die openstaan voor groei en ontwikkeling. En die sturing willen geven aan hun eigen leven (persoonlijk leiderschap). Ik gun elk mens inzicht in zichzelf om de beste versie van jezelf te worden.

Mijn missie is beweging te brengen bij mensen en organisaties om groei en ontwikkeling te stimuleren om zo mensen in hun kracht te zetten en hun talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken. 

Herniz persoonlijkheidscoach therapeut trainer voor gedragsontwikkeling groei en balans. 

Durf jij het aan?

Klik dan hier  om verder te praten of maak een afspraak.

BewarenBewaren