Home » nieuwsbrief » Nieuws December 2020 Stilte-Vrede-Licht!

Nieuws December 2020 Stilte-Vrede-Licht!

Stilte – Vrede – Licht!

In de chaos van het leven ontstaat een blijde stilte.
Het afgelopen ‘corona-jaar’ 2020 gaat de geschiedenis in als een jaar vol chaos, verwarring en onzekerheden. Wij hebben er allemaal mee te maken en het heeft invloed op ons, zowel mentaal, emotioneel als sociaal.
We worden op onszelf en elkaar terug geworpen. We kunnen bijna niet anders dan stil te staan temidden van de chaos. Wanneer we de moed hebben om te doorvoelen wat dit teweeg brengt zullen er weer lichtpuntjes ontstaan.

In de onrust van het hart ontwikkelt zich een vrede. 
Wanneer we onze innerlijke onrust kunnen laten zijn en het omarmen zonder oordeel, zal het ruimte maken voor een ontspanning die vrede brengt in ons hoofd, hart en buik.

In het donker van de dagen wordt het langzaam lichter.
Het lichtpunt voor mij in de corona-tijd is dat ik mijn focus gericht heb op de dingen waar ik blij van word. Veel mensen hebben de weg gevonden naar de praktijk. Met veel passie, plezier en liefde heb ik met veel mensen dit jaar een stukje mogen meelopen. Onderweg zijn met elkaar vraagt een goede vertrouwensrelatie tussen de cliënt en mij. Vanuit vertrouwen hebben de cliënten hun weg weer gevonden en zien ze weer licht op hun pad.

Dankbaar mens!
Ik kan dan ook niets anders zeggen dat ik dankbaar ben. Dankbaar dat ik met zoveel mensen een stukje heb mogen meelopen. Dankbaarheid geeft het licht in mijn hart! 


Persoonlijke groeimap
Tijdens de coronaperiode heb ik een persoonlijke groeimap ontworpen. Het ontwikkelen van een persoonlijke groeimap was voor mijzelf een creatief proces waar ik enorm van genoten heb. De persoonlijke groeimap staat vol met opdrachten, inzichten, theorie, gedichten, enzovoort. De  cliënten nemen de groeimap mee naar huis, waardoor ze ook thuis aan de slag kunnen met bewustwording. Wil jij ook een persoonlijk ontwikkeltraject volgen? Bel of mail mij gerust.

Klik hier voor de video!


Nieuwe folder 
Zo blij met het nieuwe ontwerp van mijn nieuwe folder.
Wil je de hele folder zien laat het maar horen dan stuur ik het naar je toe.


2021 een nieuw jaar met nieuwe kansen!
Voornemens:

 • Balans houden in mijn werk- en privéleven. En vooral balans houden in mijn lichaam. Door tijd en ruimte te nemen voor mezelf.
 • Driedaagse training Enneagram & BML. Inzicht krijgen in het gedrag van jezelf en anderen. Vernieuwend, leerzaam en afwisselend.
 • Tweedaagse training: “het Fundament”
  Werken aan een stevig wortelgestel!
 • Dagtraining: “Communiceren vanuit gelijkwaardigheid” hoe doe je dit?
  (hoofd, hart en buik)
 • Bij het BML instituut IJsselstein 
  Themadag Enneagram & BML 29 mei 2021 opgave mogelijk via BML instituut
 • Ik ga in april een nieuwe opleiding volgen EMDR traumaverwerking.
 • Plannen maken voor de nieuwe Enneagram opleiding september 2021 dit samen met het Enneagram College, Marianne, Monique en Bernadette.

Ben je geïnteresseerd? Bel of mail mij gerust voor meer informatie of opgave.


Zeker weten!
Mijn kwaliteiten als therapeut, coach en trainer wil ik graag  blijven inzetten om andere mensen te begeleiden met vraagstukken van het leven waar je soms alleen niet uitkomt.
Mijn missie is om mensen te begeleiden die openstaan voor groei en ontwikkeling van persoonlijkheid en gedrag met behulp van het enneagram en BML (body en mind language). De inzichten zorgen ervoor dat je sturing kunt geven aan je gedrag (persoonlijk leiderschap).


Vergoeding consulten!

Ook in 2021 worden mijn consulten deels vergoed door de zorgverzekeraars. Mijn consulten vallen onder de alternatieve zorg. Wanneer je gebruik wil maken van mijn diensten en consulten kijk dan op mijn website: https://www.herniz.nl/info-particulier/.
Bel of mail mij gerust voor een intakegesprek.


Aanmelding voor de trainingen in 2021 is vrijblijvend.

Interesse? Bel, mail of geef je op via de website. 
mail@herniz.nl | https://www.herniz.nl  06-15023346 

Locatie workshops en individuele coaching/therapie:
Centrum voor zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling
Blekerijweg 3, IJsselmuiden

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *