Home » nieuwsbrief » Nieuws juli 2020

Nieuws juli 2020

RIJPEN

Het lichaam heeft beweging nodig en de geest de stilte

Stilzitten en stil zijn maken onderdeel uit van spirituele en persoonlijke groei. In de bijbel deed Jezus dit ook, Hij dwaalde veertig eenzame dagen door de woestijn. Het verstillen brengt wijsheid en helderheid, en leidt naar de essentie. Mijn vakantieperiode zal geen veertig dagen duren en zal hopelijk ook niet eenzaam zijn, maar deze periode gebruik ik wel om helderheid en wijsheid te vergaren.


Bijzondere periode
Collectief maken wij nu een bijzondere periode mee. In deze periode staat anderhalve meter centraal. Dit betekent dat we elkaar niet mogen aanraken, terwijl aanraking voor mensen juist zo belangrijk is. Ik kijk er dan ook weer naar uit om weer in verbinding en nabijheid te zijn van mijn cliënten. Zonder die anderhalve meter en zonder onbedoelde sociale afstand.

Met weemoed kijk ik dan ook terug op al die mooie momenten in coaching, therapie, trainingen, workshops of opleidingen. Fijn dat ik in verbinding mocht zijn met JOU!


Vakantietijd! 
Vanaf 8 tot 31 juli 2020 ben ik op vakantie.
En de belangrijkste twee vragen die ik mijzelf zal stellen zijn:
– Waar wil ik mijn focus en aandacht aan geven?
– Waar word ik blij en gelukkig van?
Op welke vraag zou jij antwoord willen?

Wijsheid en helderheid kun je niet afdwingen. Wat ik wel kan doen is beweging zoeken om fysiek en mentaal in goede gezondheid te blijven.
Daarnaast kan ik – door de stilte op te zoeken en te luisteren naar mijn innerlijke stem – mijn ideeën en verlangens laten rijpen.


Individuele begeleiding 
De praktijk stroomt en dit is een heerlijk gevoel. Ik kan intens genieten van de individuele begeleiding en de stappen die de mensen maken. Het ‘yes gevoel’ komt diep van binnenuit wanneer ik deze groei mag aanschouwen.

Ik kijk er naar uit om jou na mijn vakantie weer te ontmoeten.


Vergoeding consulten!

Mijn consulten worden deels vergoed door de zorgverzekeraars (aanvullende verzekering). Deze professionele slag heb ik gemaakt voor mijzelf en mijn cliënten. Wanneer je gebruik wil maken van mijn consulten kijk dan op mijn website: https://www.herniz.nl/info-particulier/.

Bel of mail mij gerust voor een intakegesprek. De consulten vallen onder de alternatieve zorg.


Interesse? Bel, mail of geef je op via de website. 
mail@herniz.nl | https://www.herniz.nl  06-15023346 

Locatie workshops en individuele coaching/therapie:
Centrum voor zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling
Blekerijweg 3, IJsselmuiden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *