Home » Nieuws » Nieuws december 2021

Nieuws december 2021

Kerst, het feest van licht, dat in onze lange winter de duisternis doorbreekt
Kerst, met zijn hoopvolle boodschap
Kerst, met mooie muziek en vreugde
Kerst, om samen te verbinden en te vieren

Terugblik
2021. Een jaar waarin bij mij alle emoties – zowel fysiek als mentaal – voorbij zijn gekomen. Tweemaal bleek ik verkeerde cellen in mijn baarmoeder te hebben die door een lisexcisie verwijderd werden. Ik was teleurgesteld in mijn lijf! Ik eet gezond, ik wandel veel en sport eens per week. Ik dacht bij mezelf: “Ik doe toch goed mijn best om gezond te leven?”. En ja… hier had ik te leren dat mijn lichaam niet perfect is.

Ik leerde dat duisternis een functie heeft. Wanneer negatieve emoties een rol spelen in je leven staat ons één belangrijk ding te doen. En dat is ZELFZORG! Zelfzorg betekent dat we terug gaan. Terug naar onze innerlijke wereld. En onze emoties voelen. Tijd en ruimte maken om het er te laten zijn. Dat lijkt een tegenstrijdige beweging. Dat heb ik ook ervaren. Want wij mensen willen geen pijn, verdriet, angst of boosheid voelen. We willen er weg van. Maar na acceptatie van het duister, komt het licht.

Dit is mijn persoonlijke verhaal. Maar zo heb ik in mijn praktijk meer verhalen mogen horen. Verhalen waarin het leven duisternis vertoonde. Maar altijd was er ook licht.

Ik wens je licht wanneer er duisternis is in je leven.
Ik wens je hoop om vertrouwen te houden in jezelf, de ander en het leven.
Ik wens je liefde omdat liefde alles overwint. 

Het licht laat mij mijn dankbaarheid ervaren. Het licht maakt dat ik milder kan kijken en luisteren naar jou als medemens. Het licht geeft mij vreugde om te mogen genieten van de kleine dingen van het leven. Het licht opent mijn hart om te verbinden van hart tot hart.

Voor 2022 hoop ik al mijn clienten weer te mogen ontmoeten van hart tot hart.
Samen met jou hoop ik weer een stukje met je mee te mogen lopen. Meelopen op jouw levenspad.

Ik wil je bedanken voor het vertrouwen in mij als mens, collega, vriend, familie, of therapeut.
Bedankt voor je openheid en vertrouwen. En voor alle levenslessen die jij me geeft.

Bedankt lief mens voor wie je bent!
Fijne feestdagen en op naar een nieuw jaar vol licht, hoop en liefde! 


Persoonlijke groeimap
De persoonlijke groeimap staat vol met opdrachten, inzichten, theorie, gedichten, enzovoort. De cliënten nemen de groeimap mee naar huis, waardoor ze ook thuis aan de slag kunnen met bewustwording. Wil jij ook een persoonlijk ontwikkeltraject volgen? Bel of mail mij gerust.

Klik hier voor de video!


Nieuwe folder 
Wil je de hele folder zien? Laat het maar horen, dan stuur ik het naar je toe.


VAN HARTE WELKOM!
Mijn kwaliteiten als therapeut, coach en trainer wil ik graag blijven inzetten om andere mensen te begeleiden met vraagstukken van het leven waar je soms alleen niet uitkomt.

Mijn missie is om mensen te begeleiden die openstaan voor groei en ontwikkeling van persoonlijkheid en gedrag met behulp van het enneagram en BML (body en mind language). De inzichten zorgen ervoor dat je sturing kunt geven aan je gedrag (persoonlijk leiderschap).


Vergoeding consulten!

Ook in 2021 worden mijn consulten deels vergoed door de zorgverzekeraars. Mijn consulten vallen onder de alternatieve zorg. Wanneer je gebruik wil maken van mijn diensten en consulten kijk dan op mijn website: http://www.herniz.nl/info-particulier/.
Bel of mail mij gerust voor een intakegesprek.


Interesse? Bel, mail of geef je op via de website. 
mail@herniz.nl | http://www.herniz.nl  06-15023346 

Locatie workshops en individuele coaching/therapie:
Centrum voor zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling
Blekerijweg 3, IJsselmuiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *