Home » Petra

Petra

Ik ben een paar jaar geleden begonnen bij Herniz met de vraag om mij te coachen zodat ik weer lekkerder in mijn vel kon zitten op mijn werk. Ik had namelijk al meerdere keren een burn-out gehad en wilde echt leren hoe ik hier beter mee om kon gaan. 

Ik was eerst best benieuwd of het wel diep genoeg zou gaan, omdat het over werk ging. Maar al snel kwam ik erachter dat het vooral lag aan onderliggende zaken, waardoor ik nu zo reageerde. Herniz gaf mij de veiligheid en begeleiding die ik nodig had. Ze werkt heel intuitief en weet altijd het juiste boven te krijgen. Ze geeft haar coaching op maat en geeft wat je nodig hebt. Daarnaast is het een fijne vrouw om naar toe te gaan en staat ze met beide benen op de grond.

Ik ben de afgelopen jaren daardoor enorm gegroeid en ontwikkeld. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en weet wat ik moet doen om mezelf weer op de rit te krijgen. En ook wat mijn eigen aandeel is als zaken niet goed gaan. 

De laatste 2 sessies heeft Herniz mij EMDR gegeven. Dit vond ik spannend, maar doordat ik al langere tijd met Herniz werk, had ik er alle vertrouwen in. Ze creëert een veilige omgeving. Door de EMDR te doen heb ik voor mij idee de laatste zaken (voor nu) verwerkt. Ik voel me echt een ander mens en heb zin in de toekomst en om te oefenen met wat ik heb geleerd.

Uiteraard blijf ik graag bij Herniz terugkomen voor een regelmatig APK. Omdat ik denk dat ieder mens dat nodig heeft en Herniz voor mij iemand is waar ik dat graag bij doe.