Home » Wie ben ik?

HERNIZ BRINK (1965)

Wanneer je in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf!

 

 

 

 

 

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in IJsselmuiden. Jarenlang heb ik een modezaak geleid (familiebedrijf). Deze periode was buitengewoon vormend. Wat ik geleerd heb is: zelfstandig werken, leiding geven, verantwoordelijkheid nemen, doorzettingsvermogen tonen én gewoon hard werken.

Rond mijn 40ste besloot ik een opleiding persoonlijke ontwikkeling te volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel over mijzelf geleerd. Nu sta ik Ik sterker in mijn schoenen, weet ik wat mijn valkuilen en kwaliteiten zijn en heb ik het lef en de moed om een andere koers te gaan varen. Ik heb me ontwikkeld tot coach, therapeut en trainer. Sinds 2009 heb ik een zelfstandige praktijk.

Tijdens de opleidingen heb ik geleerd om goed te luisteren, vragen te stellen, de rode draad uit het verhaal naar boven te halen. Ik beheers de techniek om de  hulpvraag en de problematiek helder te krijgen. Mijn ideaal reikt ver: het initiëren van persoonlijke ontwikkeling, het aanreiken van een andere koers, en mensen nieuwe balans te laten ervaren.

Durf jij om samen met mij op zoek te gaan naar de sleutel van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling?

Bel of mail mij gerust voor een kennismaking!

 

BewarenBewaren