Home » Wie ben ik?

HERNIZ BRINK (1965)

Verbindend, doortastend, daadkrachtig
Herniz brengt Structuur, balans en verbinding tussen hoofd en hart 

 

 

 

 

 

 

Ik ben geboren en getogen in een ondernemersgezin en heb 25 jaar mogen ondernemen binnen ons familiebedrijf.
Het is voor mij van enorme waarde geweest om alle facetten binnen de retail en het familiesysteem te mogen ervaren.
Dit is vormend geweest voor wie ik nu ben als mens.

Naast het runnen van een onderneming heeft het menselijke gedrag me al mijn hele leven geboeid.
Ik ben nieuwsgierig naar het hoe en waarom van ons gedrag. In 2009 heb ik een carrièreswitch gemaakt
en ben ik mijn eigen praktijk gestart voor coaching, therapie en trainingen. Hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd bij verschillende instituten.

Mijn vakgebied verandert voortdurend en ik vind het belangrijk om mijzelf scherp te houden en te blijven ontwikkelen.
Daarom ben ik mezelf blijven ontwikkelen en heb ik me onder andere ontwikkeld tot Enneagram-coach, Body en mind language-coach en Hypnotherapeut. Ook ben ik gecertificeerd als docent om andere coaches en therapeuten op te leiden tot Enneagram en Body en Mind Language coach.

Het leven gaat echter niet altijd zonder slag of stoot. Veranderingen of ontwikkelingen in jezelf, relaties of werk kunnen onder andere leiden tot stress, vermoeidheid en chaos in het hoofd. Dit geldt ook voor mij (en mijn carrière) en ik weet als geen ander wat deze veranderingen met je kunnen doen.

Daarom wil ik mijn kennis en ervaring graag delen met gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar balans, naar zichzelf en iedereen die meer sturing wil geven aan hun eigen leven (persoonlijk leiderschap). In de loop der jaren heb ik een goed gevulde gereedschapskist opgebouwd met diverse werkvormen. In combinatie met een intuïtieve aanpak reik ik jou verschillende sleutels aan die jij nodig hebt!

Mijn Visie is dat beweging nodig is bij mens en organisatie om te komen tot groei en verandering.
Ik gun elk mens balans, vitaliteit en levenslust daarnaast ook inzicht in zichzelf om de beste versie van jezelf te worden. 

Durf jij het aan?

Klik dan hier  om verder te praten of maak een afspraak

Kwaliteit en vergoeding complementaire zorg

Ik ben RBCZ -register therapeut en aangesloten bij en visiteur van de VIV (Vereniging Integrale vitaliteitkunde).
De RBCZ bewaakt de kwaliteit van de therapeuten die werkzaam zijn in de complementaire zorg.
Voor jou als cliënt betekent dit dat je van mij een integere, verantwoorde en veilige manier van begeleiding mag verwachten.Door deze professionalisering worden mijn consulten vergoed door bijna alle zorgverzekeraars. 

Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekering erbij zit.

 

 

BewarenBewaren