Home » Geen categorie » Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019

De nieuwsbrief van deze maand.
Bekijk de nieuwsbrief online

“Als de stormwind door je leven trekt, zijn de enige takken om je aan vast te houden die van liefde en vertrouwen”In 2006 kwam ik in aanraking met Willem-Jan van de Wetering en hij “besmette mij met het virus” het enneagram. Willem-Jan was mijn leermeester, collega en waardevolle vriend die mij inspireerde en aanmoedigde. Ik schrijf wás… Op zaterdag 27 juli is een liefdevol en bevlogen mens veel te vroeg overleden.

De laatste 8 jaar heb ik naast Willem-Jan mogen staan als trainer binnen het opleidingscentrum het enneagram college. We hebben samen prachtige enneagram-weken mogen verzorgen. Eerst in Nederland daarna in Frankrijk.

Hij wilde graag dat zijn gedachtengoed voortgezet zou worden. Hierover hebben we vaak gesproken en ik hem beloofd zijn gedachtegoed verder uit te dragen.

Willem-Jan, je blijft in mijn hart. 


Zoeken, dwalen, verwarring, groeien, transformatie 
Soms is er dan een opstapeling van bewegingen die als een storm je leven binnen waait. Ik voelde leegte, angst en verdriet. De energie was weggevloeid. Mijn denken wilde het begrijpen en er ontstond chaos in mijn hoofd. Ik had geen controle over wat er in mijn lijf gebeurde. Ik kon mij zelf niet ‘in balans denken’. Daar was iets anders voor nodig. Ik heb mogen ervaren dat de overgave aan het niet weten, het voelen van de angst en de leegte het enige was wat mij te doen stond. Niet vechten, niet verzetten en niet manipuleren. Maar gezond eten, voldoende bewegen en rust nemen. Heel fijn dat er mensen om me heen stonden die naar me willen luisteren, me steunden en het vertrouwen bleven houden.

Ik ben me er van bewust dat we als coach ook onze uitdagingen hebben in het leven en dat deze ervaringen ervoor zorgen dat ik andere mensen kan begeleiden in stormachtige periode’s.

Stiller >>> richting
Bovenstaande storm zorgde ervoor dat het wat stiller was van mijn kant. Maar de energie is weer terug. Mijn hart maakt weer vreugdesprongetjes en ik kom weer in de flow. Ik heb het vertrouwen dat de juiste richting zich gaat ontvouwen!


Zeker weten!
Mijn kwaliteiten als coach en trainer wil ik graag  blijven inzetten om andere mensen te begeleiden met vraagstukken van het leven waar je soms alleen niet uitkomt.
Mijn missie is om mensen te begeleiden die openstaan voor groei en ontwikkeling van persoonlijkheid en gedrag met behulp van het enneagram en BML (body en mind language). De inzichten zorgen ervoor dat je sturing kunt geven aan je gedrag (persoonlijk leiderschap).


10 jarig bestaan
In januari 2009 ben ik gestart met mijn praktijk. Intussen heb ik veel mensen mogen begeleiden in hun ontwikkeling en groei. De verbinding die ontstaat tijdens (groeps-)sessies is hartverwarmend. De bereidwilligheid van mensen om naar zichzelf te kijken en het eigen gedrag te onderzoeken, is fantastisch om als coach mee te mogen maken. Ik kan gerust zeggen dat ik een dankbaar mens ben.


ENNNNNN, WIE JARIG IS TRAKTEERT!
Gratis maand-aanbieding!
Zie hieronder voor de gratis kennismaking met mij als coach en mijn methoden. 

Gratis intake van 30 minuten codewoord is GRATIS.
De intake kan telefonisch, per mail of in mijn praktijk.
Meld je aan via het contactformulier of doe een belletje.
Geldig in de maand september en oktober 2019.


AGENDA:
SEPTEMBER

Samen bewegen is leuker!
Kennismaken met BML “Uit je hoofd… in je lijf..naar je hart”! 

Op woensdag 25 september zal ik samen met Geri-anne Slim een gratis avond verzorgen. Laagdrempelig, plezier maken, leren van elkaar, verbinden en bewegen.
Mijn grote passie body en Mind Language (BML) zal hier zeker een groot onderdeel van zijn.
Datum 25 september 19.30 uur.
Je kunt je al aanmelding wanneer je dit wilt want vol = vol.
Hoe? Stuur mij een mail of app en ik zet je op de lijst.


OKTOBER

Boom-visualisatie!
Hoe ziet jouw boom eruit?
Op woensdag 30 oktober gratis boom-visualisatie-avond.
De boom-visualisatie geeft informatie en inzichten over hoe jij in het leven staat en hoe jouw boom tot groei mag komen.
Datum 30 oktober 19.30 uur.
Je kunt je al aanmelding wanneer je dit wilt want vol = vol.
Hoe? Stuur mij een mail of app en ik zet je op de lijst.
Ontspanning | bewustwording | inzicht | creativiteit | verbinding | laagdrempelig


Vergoeding consulten!

Mijn sessies worden deels vergoed door de zorgverzekeraars. Ik ben blij dat ik deze professionele slag heb gemaakt voor mijzelf en mijn cliënten. Wanneer je gebruik wil maken van mijn consulten kijk dan op mijn website: http://www.herniz.nl/info-particulier/. Bel of mail mij gerust voor een intakegesprek.
De consulten vallen onder de alternatieve zorg.

 


Aanmelding workshops
Interesse? Bel, mail of geef je op via de website.
mail@herniz.nl | http://www.herniz.nl  06-15023346 

Locatie workshops en individuele coaching/therapie:
Centrum voor zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling
Blekerijweg 3, IJsselmuiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *