Home » Geen categorie » Nieuwsbrief februari 2018

Nieuwsbrief februari 2018

Beste lezer,

Beweging en stilstaan vormen samen de dans van het leven! 

Alles heeft een ritme!

De natuur, de dieren en wij mensen hebben allemaal ons eigen ritme. En geen enkel ritme is gelijk en dat maakt het leven met elkaar ook zo dynamisch en boeiend.
Wat ik bij mij zelf merk is dat nu de dagen weer langer worden er in mijzelf een ander ritme ontstaat. In de afgelopen weken, maanden mocht ik mijzelf vervullen met nieuwe voeding die weer nieuwe processen in beweging hebben gezet. Vanuit deze voedende input komt er weer nieuwe creatie waar ik JOU mee kan inspireren en voeden.
Voel jij ook de nieuwe beweging en wil jij je opnieuw laten voeden? Kijk dan hieronder bij de workshops die ik jou te bieden heb!
Of is er een stagnatie in jou en weet of voel je niet hoe je hier uit kunt komen? Bel of mail mij dan om samen opzoek te gaan naar iets wat jou in beweging kan brengen. Die het mogelijk maakt om vanuit deze stagnatie te komen.
Dit in jouw eigen ritme!


Web-site Hypnotherapie
Naast mijn web-site herniz.nl ben ik de  laatste weken bezig geweest met mijn nieuwe web-site pagina Hypnotherapieherniz.nl.
Hypnotherapie is een behandelmethode bij klachten van psychische, fysieke en psychosomatische aard. En biedt een snelle en blijvende oplossing in drie sessies! Mensen ervaren het als prettig en gaan ontspannen en positief naar huis. Voorbeelden die behandeld kunnen worden met hypnose zijn:  Angsten en fobieën, onzekerheid, afvallen, stoppen met roken, overgangsklachten, slaapproblemen, stress, piekeren, neerslachtigheid enz.
Wanneer jij echt van je probleem af wilt, dan is dit de sleutel tot eigen kracht!
Bel of mail mij gerust voor meer informatie of voor een afspraak!  

Aanbieding!
Voor de maand februari en maart heb ik een speciale aanbieding voor jou! Een hypnose intakegesprek van 45 minuten voor €40,00. Tijdens deze sessie laat ik je ervaren wat hypnose is en bespreken we waar je van af wilt.
De hypnose sessies worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar (aanvullend)


NIEUW!

Proeverij  “Kleur je karakter”!
Tijdens deze proeverij laat ik je kennismaken met het   psychologische model “Het Enneagram”.
Het Enneagram is een dyna
misch model dat 9 verschillende persoonlijkheden in beeld brengt.
We gaan het Enneagram inkleuren en opzoek naar de betekenis van die kleur. Wat betekent die kleur in het enneagram voor jou? Wat zegt dit over jouw karakter? Herken je dit in je leven? Je krijgt deze avond het boek “kleur je karakter” van Willem Jan van de Wetering mee naar huis. Zodat je thuis zelf aan de slag kunt. Het werkt heel rustgevend en inzichtelijk.
Datum: Woensdag 21 februari 2018
Tijd: 19.30-21.30 uur
Prijs: €30,00 pp incl. Kleurboek “Kleur je karakter”.


Enthousiast geworden?

Vervolg workshop
“Kleur bekennen met het Enneagram”!
Tijdens de drie workshop avonden neem ik je mee in het psychologische model “Het Enneagram”
Elke avond krijg je weer nieuwe informatie aangereikt over het Enneagram. Je krijgt door deze kennis meer inzicht in jezelf en anderen. Je komt erachter wat je dominante type is en waar je kwaliteiten en valkuilen liggen. Maar vooral hoe je in je eigen kracht kunt gaan staan.
We werken met verschillende werkvormen die telkens weer andere informatie verstrekt. Kortom: interactie en diversiteit!

Het Enneagram is een prachtig model voor zelfbewustwording en persoonlijke ontwikkeling. En hoe fijn zou het zijn als jij inzicht hebt in jezelf. Daardoor kun je in lastige situaties beter reageren of handelen en daardoor in je eigen kracht staan!
Data: Woensdag 11, 18, 25 april 2018
Tijd: 19.30-21.30 uur
Prijs: €75,00 (3 avonden)Workshop “Grenzen stellen”
Stress krijg je als je hart NEE zegt en je mond JA!

Tijdens deze workshop van twee avonden gaan we verkennen wat onze grenzen zijn, hoe ze eruit zien, waar de grens ligt en hoe we deze grenzen kunnen aangeven. Een thema waar veel mensen tegenaan lopen. Of anders gezegd, waar wij vaak overheen gaan. Grenzen komen we elke dag tegen zowel in ons privé- als werkleven. In relatie met anderen krijgen we te maken met grenzen. Hoe fijn zou het zijn als jij bewuster een keuze
kunt maken wat je wilt of wat je niet wilt. Bewustwording zorgt ervoor dat je je eigen grenzen hebt onderzocht, kunt herkennen en kunt aangeven! Ook woorden als waarden en normen, drijfveren en authenticiteit zullen verkend worden. Wat dit oplevert is dat jij in je eigen kracht kunt gaan staan!
Data: Dinsdag 15 en 22 mei 2018
Tijd: 19.30-21.30 uur
Prijs: €50,00 (2 avonden)
       


                                  
Vergoedingen consulten!

Mijn sessies worden deels vergoed door de zorgverzekeraars. Ik ben blij dat ik deze professionele slag heb kunnen maken voor mijzelf en mijn clienten. Wanneer je gebruik wilt maken van mijn consulten kijk dan op mijn website:  http://www.herniz.nl/info-particulier/ . Bel of mail mij gerust voor een intakegesprek. De consulten vallen onder de alternatieve zorg.


AGENDA:
 
Februari/maart 2018
MINDYOURBODY uit je hoofd…naar je lijf!
Data: Dinsdag 6, 13, 20, 27 maart, 3, 11, 18, 2018
Plaats: Almere
http://www.herniz.nl/workshops/

Proeverij  “Kleur je karakter”!
Datum
: Woensdag 21 februari 2018

April 2018
Vervolg workshop
“Kleur bekennen met het Enneagram”!
Data
: Woensdag 11, 18, 25 april 2018

Mei 2018
Workshop “Grenzen stellen”
Data
: Dinsdag 15 en 22 mei 2018

Aanmelding workshops
Interesse? Bel, mail of geef je op via de web-site. 
http://www.herniz.nl   06-15023346

Locatie workshops en individuele coaching/therapie:
 “Centrum voor zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling” 
Blekerijweg 3 IJsselmuiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *